home.jpg


[home] | verhaal | assortiment | productie | verkooppunten | pers | contact | bereidingen | professionelen


NIEUWSBRIEF | ENGLISH TEXTCALLAS CONFITURE is HAUTE CONFITURE.
HANDGEMAAKT MET VEEL LIEFDE EN INTUITIE
IN BEPERKTE HOEVEELHEDEN
ALTIJD UNIEK.HOT CONFITURE NIEUWSGent Smaakt!
Tijdens https://www.gentsmaakt.be/programma-2018/zaterdag/ op zaterdag 12 mei (15.30-16.30u) leer je van Karen Depoorter van Callas Confiture jouw eigen Ambachtelijke confituur maken.


Samenwerking Hof van Cleve Wat zijn we trots op onze co-branding met het Hof van Cleve! We werkten voor het 30-jarig bestaan een speciale editie uit op vraag van the master himself: Peter Goossens. Een jammie potje vol liefde!


Op bedrijfsbezoek bij Callas Confiture!
Altijd al eens willen weten hoe onze ambachtelijke confituren gemaakt worden? Breng in groep een bedrijfsbezoek aan Callas Confiture!
Karen Depoorter geeft je graag een rondleiding doorheen het bedrijf. Daarbij krijg je onder andere een woordje uitleg over de recepturen, het productieproces en het ontstaan van het bedrijf. Daarnaast krijg je een demonstratie van het ambachtelijk maken van de confituur en is er als afsluiter een proeverij van de unieke smaakcreaties.
Meer info? Stuur een mailtje naar: info@callasconfiture.com of bel naar: +32 (0) 9 224 23 10

Op zoek naar een verrukkelijk geschenk? Callas Confiture weet raad!
Zoekt u heerlijke geschenken voor uw relaties of een welverdiende attentie voor uw personeel:
Callas Confiture is a perfect match!!!
Verpakt in een mooi wit zakje of een top of the range kadoverpakking: drie potjes van 250gr excellente confituur in een mooi wit doosje, afgewerkt met een handgeknoopt zijden zwart lintje. Voor prijsinfo en praktische afspraken bel +32 (0)9 224 23 10 of mail info@callasconfiture.com


Callas Confiture FOR CHEFS!
Callas Confiture For Chefs IS ER!
De nieuwe brochure van Callas Confiture, boordevol inspiratie!
Onderstaand een kwartelkonsommé met kweepeer-koriander gelei:
Interesse in een STAGE in hét walhalla van de confituur? Zoek je een dynamisch bedrijf met internationale ambitie en focus op een culinair topproduct? Dan pas je hier!
Wil je stage bij ons volgen, laat het dan weten. MAIL NAAR Managing Director Karen Depoorter

Callas Confiture 'doopsuiker': bijzondere confituur voor bijzondere baby's
Ook uitgekeken op de klassieke doopsuiker en op zoek naar iets nieuws? Callas Confiture biedt een meer dan schattig antwoord. In potjes van 70g kan je kiezen tussen natuurlijke en handgemaakte confituur in de volgende smaken: aardbei, framboos, bosvruchten of abrikoos. Buiten de verplichte info op het dekseltje, kan je de potjes volledig naar je zin personaliseren. Net wat je zocht als attentie voor je bijzondere baby? Neem contact met ons op per mail info@callasconfiture.com of per telefoon +32 (0)9 224 23 10.


http://missmoss.be/graphics/category/geboorte/doopsuiker

home.txt · Last modified: 2018/05/07 09:47 by karen
Recent Changes · Show pagesource · Admin · Log In